keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Aamun mietiskelyä..Tutkailin eilen illalla noita tilastoja!!Todella mielenkiintoista huomata että täällä käy porukkaa pitkin maailmaa!!Muutaman maan kurkkijat kyllä tiedänkin mutta maita oli monia muitakin!:)
Tosi kivaa että täällä käy porukkaa ja kommenttejakin tulee!Silti välillä mietin suljetun blogin laittamista mutta sitten taas...en tiedä...
En tiedä onko tänne eksynyt tuttuja??Kukaan ei oo ainakaan tunnustanu löytäneensä tätä!:D
Joskus tulee vastaan blogeja joiden sivupalkissa huomaan olevani oman blogini!Blogin kirjoittaja ei ole lukijana tuossa lukijalistassa eikä kommentoinut blogia!Ei haittaa mutta oishan se aina mukavaa tietää ketkä tätä lukee!:) 
Miten edes saa laitettua jonkun blogin omien sivujen suosikkiblogi listaan ilman että on kyseisen blogin lukija?Hmm täytyy ehkä lukea vielä noita blogi ohjeita...!


Kivaa tää bloggailu jokatapauksessa on ja niin koukuttavaa!Ihania blogeja bloggeri pullollaan!!:) 
Mukavaa päivää kaikille!Me lähdetään katsomaan pientä vauvaa <3(Kuvat netistä)

24 kommenttia:

 1. Ihanasti nuo laatikot eteisen kenkiä varten!!! Huippuidea!
  Samoja aatoksia välillä bloggaamisen suhteen... Ja tosiaan koukuttavan huisaa puuhaa kuitenkin ;)

  Iloista syyskuun ekaa päivää!!!

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen huomannut omasta blogista, että monet käyvät jättämättä kommenttia. Kiva kuitenkin, että käyvät vaikka kyllä kommentit aina lämmittävät mieltä :)

  Viime viikolla kuulin, että muutamat sukulaiset ovat käyneet lukemassa blogiani jo pitkään eivätkä koskaan ole mitään kommentoineet :D

  Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. mä oon kanssa huomannut, että monet käy lukemassa blogia, mutta kukaan ei oikein kommentoi... Joskus haaveilen, että blogissa olis vähän enemmän vuoropuhelua, ettö lukijat komenntois jotenkin,. Mutta hyvä näinkin. Pääasia että ite tykkään...

  ja piti kanssa komemntoida tota ekaa kuvaa. Tosi kiva idea!!

  VastaaPoista
 4. Joo, useat käy eikä kommentoi mitään. Toisaalta vähän tylsää. SIksikin, ettei tiedä lukeeko sitä joku tuttu. Muutenkin, jos ei pitkiin aikoihin tuu kommenttia, alkaa miettiä että jaksaako pitää koko blogia.

  Kyllä mä oon ainakin blogeja lisännyt tuohon suosikkeihin ja myöhemmin vasta huomannu, että en ollutkaan lukijana..

  VastaaPoista
 5. Totta turiset! Täällä sinun blogissa kuitenkin käy mielestäni kuhina ja juttujasi kommentoidaan. On tosiaan mukavaa ja piristävää jos kävijät jättävät jotain pientä kommenttia (peukut tästä myös itsellesi ;)). Itse yritän kommentoida mutta tunnustan, että välillä ihan vaan lueskelen ja nautin blogeista kommentoimatta :)Tämä blogi on yksi ehdottomista suosikeistani!

  VastaaPoista
 6. Olen sinun aika uusi lukija ja olen merkannut sinut omiin suosikkeihin. Kommentoinutkin olen, ainakin jokus :) Sinulla on kiva blogi ja täällä käyn aina, kun on uutta imestynyt.
  Kiva idea on kyllä noi laatikot eteisessa! Meillä ei vaan pysyis siistinä...
  Mukavaa päivää sinulle!!

  VastaaPoista
 7. Tuttu tunne. Bloggerissa on se, että voi lukea blogia julkisesti tai yksityisesti, niin silleen blogin saa omalle listalleen vaikke lukijapaneelissa näykkään.

  VastaaPoista
 8. Loistisidea tuossa ensimmäisessä kuvassa!

  Kommenteista; mie olen vähän laiska kommentoimaan :( Niin monia ihania juttuja, ja kun pikapikaa käy kurkkimassa, niin kommentointi monesti jää. Niistä tykkään-nappuloista tykkään :) Helppo huikata että kävin taas ja tykkäsin, nyt riennettävä toisaalle.

  Mutta, kommentit tosiaan ovat bloggailun suola, ja harmittaa nähdä kuinka moni orastava blogi on hiljentynyt tai lopettanut kun kommentteja ei vaan tule. Niinpä lupaan ryhdistäytyä ja huikata joka kierroksella jollekin jotain :)

  VastaaPoista
 9. Sama juttu kommenttien kanssa, olishan se aina kiva kuulla kuka on käynyt tai jotain. Täytyis olla semmonen systeemi että näkis edes kuka on käynyt, sais vaan klikattua napista jotta "kävin täällä" vaikka ei saisikaan sanaa suustaan ; )

  VastaaPoista
 10. Mulla kanssa välillä samoja mietteitä, mutta enhän miekään millään ehdi jokaiseen seuraamaani blogiin jättää aina merkkiä käynnistä, jos niin tekisin niin siinähän menisi koko päevä! ;D
  Mulla on toinen lista blogeille joita seuraan mutta joihin ei voi kirjautua lukijaksi. Tämä lukija seurantahan on vain tietääkseni bloggerin blogeissa eikä niissäkän ihan kaikilla ole..? :)

  Mukavaa päivää! :)

  VastaaPoista
 11. samaa minäkin olen mietiskellyt, mutta nyt justiin huomasin että minäkään en näyttänyt olevan sinun lukijana, vaikka mielestäni olen lukijaksi liittynyt..?!?! omalla listalla tämä kuitenkin oli.
  mä en ole ilmeisesti vielä oikein sisäsitänyt näitä blogien "käyttöohjeita".. no, jokatapauksessa, korjasin asian :)

  ja nuo laatikot eteisessä on todella hienot! kiva idea! (meillä laatikot olisi ympäri taloa jo ennen kuin saisin ne kunnolla paikoilleen!)

  VastaaPoista
 12. Mä käyn kanssa säännöllisesti kurkkimassa uusimpia kuulumisia :)

  VastaaPoista
 13. Minulla samoja aatteita sinun kanssa. Minun blogi ei ole mikään supersuosittu, mutta joitain lukijoita käy päivittäin. Mutta kommentteja jätät vain sinä (KIITOS sinulle!) ja muutama muu real life ystävä.

  VastaaPoista
 14. Joo, se on aika hauska tunne huomata oma blogi jonkun muun sivupalkissa. Itse ainakin tykkään! :)

  Niin, valitettavasti ei aina tuu itsekään kommentoitua joka blogitekstiä, ihan sula mahdottuus ajallisestikin. Ja sitten, jos moni on jo sanonut saman, mitä itsekin ajatteli, niin tuntuu turhalta toistolta.

  Mutta sun blogi on mahdottoman kiva, ja moni muu tuntuu oelvan samaa mieltä :)

  VastaaPoista
 15. Linda, on kyllä kiva idis nuo laatikot!Kivaa päivää sinnekkin!

  Jenna, kiitos samoin!:)

  Maria, niinpä..on ne kommetit aina mukavia vaikka ymmärrän senkin ettei aina ehdi ja jaksa,eipä sitä itekkään aina ehdi!

  lattenainen, tuo on kyllä hauska idea!Täytyy kokeilla miltä näyttäis!

  Miia, niimpä..ois se aina kiva tietää ketkä lukee!

  pampula, voi kiitos tosi kivasta kommentista! <3
  hyvin täällä kyllä porukka kommentoi,lähinnä mua vain häiritsee just se kun ei tiedä ketkä kaikki täällä käy..!

  inkku, kiitos ja mukavaa päivää sullekkin!:)

  Riikka, ahaa niin se siis onnistuu!
  Mä tykkään mennä aina vastavierailulle jos ilmestyy uus lukija ja eihän sellaisista muuten tiedä jos ei mitään näy missään!

  Tirlittan, niin eipä sitä itsekkään aina jaksa tai ehdi kommentoida ja jos moni on jo saman sanonut niin se tuntuu toistolta..
  Ja kun suosikkiblogeja on niiin paljon niin ei millään riitä aika kaikkiin joka kerta kommentoida!
  Mites noi tykkään nappulat saakaan tänne?!

  Kakkukellarin Miia, toi oiskin hyvä!Kävin täällä nappula!Ja nimenomaan nappulana!Sellainen konetin jättö tuntuu hassulta vaikka blogin pitäjä varmaan tykkäis tietää kuka on kurkkinut vaikkei ehtis muuta sanoakkaan!:)

  Peikkotyttö Hanna, niimpä, ei aika riitä kommentoimaan kaikkia!:P

  satsuma, kyllä sinä olit lukijana!Oon myös klikkaillut itseäni useisiin blogeihin jasitten huomasin ettei mua näkynytkään silti niissä..se johtui siitä että olen lukijana 300 blogissa ja enempää ei voi olla!

  Heta, kiva kun jätit viestiä!:) Kurki toki jatkossakin!:)

  Katja, taitaa näitä ajatuksia olla kaikilla jossain vaiheessa...!

  Teija, kyllä, hauska se oli löytää oma blogi jonkun listalta!!Ei suinkaan huono asia!Niinkuin tuonne jo aiemmin kirjoitinkin tykkään mennä vastavierailemaan uuden lukijan blogiin(jos sellainen on!)ja siksi on kiva jos jättää kommenttia tai klikkautuu lukijaksi jotta löydän perille paremmin!


  Kiitos kommenteista!! <3
  ei suinkaan ollut tarkoitus moittia että kommentteja on vähän!!Ymmärrän toki ettei aina ehdi/jaksa kommentoida!
  Lähinnä pohdin sitä ketkä muut täällä käy lukijoiksi ilmoittautuneiden lisäksi!!

  VastaaPoista
 16. Vitsi miten hieno toi kenkäjuttu! :) ja tää kommentointi on varmaan ikuisuuskysymys täällä blogistanian puolella. Luulen että ahdistus helpottaa jos vaan hyväksyy sen, että aina on kurkkijoita jotka eivät kommenttia jätä. Ja toisaalta, jos blogi on avoin niin sehän on ihan oikeinkin, että ei tarvitse jättää. Mutta sulla on hirveesti lukijoita ja aika aktiivista kommentointiakin. Tietystikin koska sulla on kiva blogi :)

  VastaaPoista
 17. Samaa mietin minäkin, että kuka blogissani käy. Kävijöitä kun näkyy olevan aika paljon, mutta kommetteja tulee puolestaan aika vähän (olen kyllä kiitollinen, että edes joku kommentoi!).
  Se suorastaan ärsyttää, kun tiedän blogissani käyvän tuttujani, mutta eivät koskaan jätä mitään merkkiä itsestään!

  Ihana idea nuo laatikot eteisessä :)!

  VastaaPoista
 18. Minäkin luen ahkerasti blogiasi. Blogilistalle voi lisätä henkilöitä niin, että ei lue tavallaan julkisesti ko. henkilön blogia eli niin, että se näkyisi esim. tässä sinun blogisi lukija kohdassa. Siinä vaiheessa kun lisää blogia "lue " listalle voi valita kahdesta vaihtoehdosta joko lue blogia julkisesti tai oliks se nyt nimettömästi tai jotain sinnepäin.

  VastaaPoista
 19. Ihan ekaa kertaa eksyin sun blogiin. Näin ekalla silmäyksellä näytää aivan ihanalta ja tulen varmasti uudestaan. Ihan samoja mietteitä mullakin on omasta blogista. Klikkauksia on, mutta läheskään kaikki ei jätä mitään jälkeä.

  VastaaPoista
 20. Samaa olen monesti miettinyt, ihmisiä käy kun kävijälaskuri liikkuu mutta kommentteja ei välttämättä tule kuin pari, ymmärrän tietty että aina ei ehdi ym. mutta monesti jää miettimään itsekseen miksi kommentteja ei tule..?
  Ihana tuo laatikko idea :)

  VastaaPoista
 21. Jonna, näin on ja kenenkäänhän ei oo pakko jättää minkäänlaista viestiä!!Iloinen olen kommenttien määrästä kyllä!:) Ihana blogi on sullakin!! <3

  Neiti Kevätaurinko, tuo muakin mietityttää että käykö täällä tuttuja jotak eivät vain kerro että käyvät..toisaalta ihan sama,ei täältä mitään herkullisia juoruja tuu irtoomaan!:D

  Johanna, nii joo se kohta..!

  ANNAO, mä käyn joskus useestikkin päivässä samassa blogissa..aina ei heti ehdi tai jaksa kommentoida..täytyy vaan hyväksyä se et latauksia tulee aina oleen enemmän kun kommentteja!:D


  Monalisa, kiva kun kävit ja tervetuoa toistekkin!:)
  Niin,taitaa kaikilla olla jossain vaihees näitä mietintöjä..tuun pian vastavierailemaan!

  VastaaPoista
 22. Nuo vanhat laatikot ovat niin ihania! Oikein oiva idea käyttää niitä noin!

  Olisi kyllä tosiaan kiva, jos useampi kommentoisi -itse olen nyt yrittänyt siihen opetella, että jotain ainakin kirjoittaisin.

  Bloginhan saa lisättyä myös osoitteella, ei niin et suosikkilistasta -silloin ei varmaan näy lukijana luulen..? Mä olen kyllä (ainakin omasta mielestäni..) rekisteröitynyt aina lukijaksi, mutta välillä tulee jotain ihmeellisiä virhesanomia, että mitä lie sit silloin tapahtunut :D Olen myös ruvennut jättämään kommenttia tyyliin uusi lukija täällä hei :D

  Mut ennenkuin aloitin ton oman blogini, ei tullut kommentoitua, vaikka lueskelinkin ja sain varsinkin lastenvaatteisiin ideoita ja tein uusia merkkilöytöjä.

  VastaaPoista
 23. Löysin juuri blogisi :) ja mietin näitä samoja juttuja kuin sinä, kommentteja on kyllä kiva saada ja mulla on usein tapana jättääkkin joku viesti käynnistäni. Sitä kyllä myös miettii että lukeekohan kukaan oman blogini höpinöitä :D

  Sulla on oiekin kiva blogi! :)

  VastaaPoista