sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Helppo rieska!





Keitä 5dl vettä ja sekoita pussilliseen perunamuusijauhetta, lisää puoli teelusikallista suolaa, 1 muna ja 2 dl ohrajauhoja, painele rieskat pellille ja tee haarukalla reikiä, paista 275:ssa  n. 10 minuttia.
Voita päälle ja naaam!:)

Täällä on vietetty todella laiskaa sunnuntaita, en oo tehny yhtään mitää,
no jos ei ruuanlaittoa ja noita rieskoja lasketa!
"Kaukosäädin laatikko" sai ylennyksen ja pääsi välillä ruokapöydälle!
Mahtuu hyvin servettejä,sokerikippoja yms..!


Ens viikolla onkin vain 4 päivää töitä ja sisko tulee suomeen pariksi viikoksi!
Parhautta! <3


Mukavaa viikkoa!:)

23 kommenttia:

  1. Vautsi, tuota ohjetta pitääkin kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Tota testaan ehdottomasti! Muutenkin inspiroivia kuva, kuten aina ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ohjeesta... ja on muuten tosi kauniita kuvia, kaukosäädinlaatikko sopii hyvin keittiöön :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans että laatikko sopii pöydälle! Olikin hyvä ostos!:D

      Poista
  4. Kiitos ohjeesta, täytyy kokeilla. Minä olen tehnyt parina iltana teeleipiä englantilaisittain. Ne ovat maukasta ja nopeaa iltapalaa.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitas ohjetta tulemaan! Vois kokeilla sitäkin!:)

      Poista
  5. Täytyypäs testata, kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
  6. Nami, kuulostaa tosi hyviltä :P
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Rieskat on niiiin hyviä!!
    Pitääpä kokeilla, ensin pitää ostaa vaan tuota perunamuusijauhetta. Onko pussin koolla merkitystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!! Onkohan niihä paketteja erikokosia? Tuohon pussilliseen piti laittaa 5 dl vettä, ja paketissa on 2 pussia..

      Poista
  8. Olipas helppo ohje! Täytyypä kokeilla vaikkapa iltapalaksi tänään. Sopii sadepäivälle :)

    VastaaPoista
  9. Kivan kuuloinen ohje, täytyy ottaa talteen :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos ohjeesta. Mitään vaikeaa en uskalla ruokasaralla kokeilla, tuo voisi olla mun seuraava leipomus.

    VastaaPoista
  11. Mä teen rieskaa aina perunamuusin jämästä. Jos muusia on vaikka kaks desiä, laitam jauhoja vajaa kaks desiä. Ei munaa ollenkaan. Suola onkin jo aina muusissa valmiina ja joskus jos on joku juustoraasteen jämä niin lisään senki mukaan. :)Noita ohrajauhoja pitäiskin joskus kokeilla!

    VastaaPoista
  12. Kiitos ohjeesta, täytyypä yrittää muistaa ottaa muusin loput hyötykäyttöön :)

    VastaaPoista