lauantai 5. tammikuuta 2013

Lauantain höpinöitä :)

50e8316dc98c7e4336000016.jpg

Ihana lauantaivapaa!:) 

Hyvin se eka työpäivä meni, kivalta paikalta vaikuttaa!Eilen saatiin vain vähän esimakua siitä mitä jatkossa seuraa,kiireisiä päiviä on siis tiedossa mut päivät menee varmasti nopeesti ja se on hyvä se. Blogin kautta löytyi myös yks työkaveri joka aloitti myös eilen, hassua miten pieni maailma onkaan. Silloin kun täällä kerroin saaneeni uuden työn,eräs lukijani laittoi kommenttia saaneensa ihan samalta kuulostavan työpaikan samana päivänä ja sama työpaikkahan se sitten olikin,mikä sattuma!!

Tänään on nukuttu pitkään.Loma sai rytmin ihan sekaisin ja mun päivä on pilalla jos herään vasta puoli 11,niinkuin tänään.Huomiselle laitan kyllä kellon herättämään. On paljon kivempaa herätä jo kasilta kun koko päivä on edessä ja saa ihan rauhassa hörppiä kahvia ja miettiä mitä sitä tekisi..

Päivällä käväisin pikaisesti kirppareilla mutta mitään kivaa ei löytynyt. Vuoden ekat tulppaanit ostin tänään ja viherkasvin jonka ruukun peitin paperipussilla. Kannatti säästää tuo smarketista saatu pitkä paperipussi mihin kassa pakkaa kukat, kukka on aika kivannäköinen pussissa!

Keittiön teräshyllyyn meinasin lähteä ostamaan lamppua mut sitten muistin tuon lampun mistä tehtiin joskus haitarilamppu yövaloksi,haitariosa vain irti ja lamppuosa takaisin varteen ja hyllyyn kiinni!Tuosta tulee kiva tunnelmavalo ja tiiliseinäkin näyttää hyvältä "valaistuna".Eli siis tänään on tavallaan tullut rahaa pankkiin,eikös!?Voin ihan hyvällä omalla tunnolla surffailla nyt etsimään uutta sängynpeittoa vierashuoneeseen, ostettiin sinne eilen uus sänky ja nyt tarvitaan sitten uus päiväpeittokin!

Jei illalla putous!!:)

50e83166c98c7e1d4f0000cd.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti