lauantai 19. lokakuuta 2013

5-vuotias
Tänään on juhlittu 5-vuotiasta Viliä :) 
Poitsu kömpii jokaikinen yö meidän väliin nukkumaan joten illalla otin yhden synttärilahjan mukaan meidän makkariin ja aamulla onniteltiin välistä heräilevää sankaria ja annettiin se toivotuin lahja mistä on jo pitkään puhuttu, Trash pack- rekka :)  Onko teille tuttuja nuo roskistyypit?! Täältä alkaa niitä jo löytyä hyvä kokoelma..  Kysytään usein aamulla et miks V tulee aina meidän sänkyyn ja vastaus on aina " siks ku mä haluan halailla teitä" 
Tänä aamuna vastaus oli " no ku mä tiesin että sä otat tän lahjan tuolta teidän sängyn alta aamulla".. Niimpä niin...;) 
Vili sai valita lounaspaikan ja syötiin sitten yllättäen mäkkärissä ja sehän sopii äitillekkin, ruuanlaitto ei houkuttanut tänään yhtään!
Iltapäivällä juhlittiin sukulaisten kanssa. Eilen leivoin 3 kakkua ja mukavaa että niitä ei jäänyt paljon mitään jäljelle :) Kiitos ihanille vieraille seurasta ja jälleen kerran ihan mahtavista lahjoista!
Tarjolla oli enkelten kakkua, suussa sulavaa suklaakakkua sekä banoffeeta. 


Yks lahja ei mahtunut kuvaan ja siitä kirjoittelen joku toinen päivä :)Huomenna juhlat jatkuu kavereiden kanssa Touhutalossa. Sinne otetaan mukaan possukakku jota on joka kerta lähikaupassa käydessä käyty ihailemas ja toivottu synttäreille :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti