tiistai 29. lokakuuta 2013

Hiiriä ja taljoja
Kiitos kovasti kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Minimanistahan niitä taljoja onneksi löytyikin ja eilen kävinkin pari kotiuttamassa. Siellä oli taas vaikka mitä ihanaa muutakin mutta maltoin mieleni ja koriin pääsi taljojen lisäksi vain pieni valkolakkinen hiirulainen.
Mä oon ostanu sieltä nyt kahtena edellisenä syksynä aina yhden hiirulaisen ja eipä sitä voinut nytkään tehdä sääntöön poikkeusta! Nuo on niin ihania :) Hiiren koko vaan näyttää kummasti pienenevän aina vuosi vuodelta. Vielä nuo joutuu piiloutua muiden joulutavaroiden joukkoon hetkeksi. Jospa sais hillittyä itseä edes ens kuun puoleen väliin noiden joulujuttujen laitossa..! Taljat oli hieman kellertäviä ainakin sohvaan verrattuna joten uudet päätyi kuistille ja vanhemmat takaisin sohvalle.


Piipahdin eilen pitkästä aikaa myös Jyskissä mutta sieltä pääsin tyhjin käsin ulos. Näitä neulekynttilöitä näytti siellä olevan ainakin valkoisina ja niistä kun paljon kysellään niin vink vink kaikille että sieltä niitä nyt löytyy!:) 


2 kommenttia: