torstai 17. lokakuuta 2013

Kirpparilta
Käytiin tänään pitkästä aikaa kirpparilla. Tai oikeestaan pitkästä aikaa sieltä löytyi jotain kivaa! Viime aikoina ei oo kyllä kauheesti tullu kirppareita kierrettyä ja nekin muutamat kerrat mitä siellä on käyny, ei oo löytyny oikein mitään. Tänään vastaan tuli tuo rottinkituoli ja hetken mielijohteesta se lähti mukaan! On tosi kulunut mut jotenkin silti ihana, aikaisemmin oisin varmaan maalannut sen samantien mustaksi tai valkoiseksi mut tuo väri on nyt (näin syksyn vuoksi?) tosi hyvä. Suunnittelin sitä yläkerran aulaan mut pakko oli testata alaskin ja tuossa se saa nyt hetken olla. Värinsä puolesta tuoli näytti tosi kivalta olkkarin tummemman harmaan seinän kanssa, harmi vaan että on niin pieni kooltaan eikä sitä voinu siks laittaa rottinkituolin tilalle. 


Roikkuva tähtituikkukippo lähti mukaan eurolla, nyt se roikkuu olkkarin ikkunalla mut tuossa keittiön telineessä siitä sai vähän paremman kuvan. 

Joululehtiä.... 


Lehtipino siirtyi puusohvan viereen tuolin tieltä 

Viime viikolla Kokkolan kirpparilta löytyi hakaneulatyynyt eurolla. Nämä ajattelin Vilin huoneeseen. Sieltäki on toivottu postausta, lupaan ens viikolla postailla sieltä!:) 
Vauvallekki löysin pari juttua kirpparilta. Niistä voisin postailla toisella kertaa jos vauva-aiheiset jutut kiinnostaa?!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti