torstai 24. lokakuuta 2013

Lastenhuonetta & Tiipii
Nyt muutamia räpsyjä 5-vuotiaan poitsun huoneesta. Täältä onkin postausta toivottu ja nyt kun kerrankin oli melko siistiä synttäriviikonlopun jälkeen niin pääsin räpsimään kuvia ilman isompaa suursiivousta joten tässäpä näitä, vähän joka suunnasta :)

Tänään olikin aikainen herätys 5-vuotis neuvolan vuoksi. Miten musta tuntuu että mies oli ihan tahallaan varannut ajan heti kasiksi aamulla ;) Tosin tänään on saanutkin jo paljon aikaan kun on herännyt ajoissa eikä vasta lähempänä ysiä. Masutyyppi tosin pitää kyllä huolen ettei kovin sikeästi tuu nukuttua ja herättelee potkuilla, välillä tulee valvottuakin monta tuntia keskellä yötä. Joten siinäkin mielessä on ihanaa ettei herätyskelloa tarvikkaan laittaa pirisemään kukon laulun aikaan..


Kuvasin myös tämän yhden synttärilahjan. Anoppi teki Vilille lahjaksi ihan mahtavan tiipiin! Värityskin on ihan nappivalinta ja tuota viitsii tuolla katsellakkin kokoajan toisin kuin niitä superkirjavia puuhapetetelttoja! Tuo on kätevä siirtää sivuunkin siivouksen ajaksi. Majaleikit onkin aika kova sana nyt :)  


Täällä on perus torstaitouhut menossa, siivoiluja viikonlouksi, lounaaksi hernekeittoa ja jälkkäri pannari tuolla oottelee kermavaahdon vatkausta :) 
Palailen taas! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti