sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syksyistä ilmettä kuistille

Eilen fb:ssä kirjoittelinkin suunnitelmista saada kuistille jotain uutta ilmettä ja tälläistä sain siellä aikaan. Tila on maailman hankalin sisustaa, heti ulko-oven vasemmalla puolella on ovi "tekniseen tila" jossa on vesivaraaja ja keskuspölynimuri. Sen viereen jää pieni seinänpätkä ennen ovea eteiseen eli kaikki kalusteet täytyy järkkäillä oven oikealle puolelle. 
Täällä onkin olleet tähän asti aina nuo kenkäpenkit peräkkäin tuossa ikkunoiden alla. (*klik täältä  löytyy vanhempia kuvia kuistista*) Mies joskus kokeili siirtää penkit näin mutta mä en silloin tykänny ajatuksesta ollenkaan! Eilen yks kaveri ehdotti siirtoa näin ja tämähän onkin aika hyvä nyt kun järjestystä on katellu päivän!

Kokeilin taljoja penkeille ja ne näyttää täälläkin niin kivoilta että on varmaan pakko hankkia niitä lisää. Nyt lainasin nuo sohvalta ja haluisin pitää ne sielläkin. Saako feikkitaljoja mistään muualta ku ikeasta? Ne kun sopis parhaiten mun budjettiin..
Laskutasoksi oven viereen laitoin 2 vanhaa kirppislöytö laatikkoa päällekkäin. Se aikaisempi tuolla perällä ollut ikean kuutio ei enää sopinut tähän tilaan ollenkaan. Blogilamput virittelin äsken verhojen yläreunaan, iltaa ootellessa miltä ne näyttää valaistuna! Ne yläkerran aulassa olevat pienet harmaat tähtimatot ois ihanat täällä mut ne valkoiset tähtiosat taitais vaihtaa aika äkkiä väriä..:P
Oven takana on naulakot Vilin vaatteille ja pipot ja lapaset säilytetään penkillä olevassa kangaskorissa. Meidän takit onkin eteisen puolella. 


Tälläistä tänne!
                                                Mukavaa sunnuntaita!:)  


1 kommentti:

  1. Heips! Sullahan on ihania sisustuspostauksia! Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :)

    VastaaPoista