tiistai 5. marraskuuta 2013

Dualit- keittön punainen piristäjä
Postipoika toi eilen odotetun paketin, josta paljastui se keittiön punainen juttu. Ihana, upea punainen Dualitin leivänpaahdin. Keittiössä pyörähtikin taas tavarat uusille paikoilleen paahtimen ansiosta ja tuon pirteän punaisen paahtimen näkemisestä ei voi kun tulla hyvälle tuulelle. 
Dualit -kodinkoneet on muotoilultaan tosi ihania ja niitä oon jo pitkään ihastellu lehdistä ja livenä nuo ovat kyllä vieläkin upeampia. Pääsin tekemään yhteistyötä RoyalDesignin kanssa ja sain valita valikomista mieluisan tuotteen. Eipä tarvinnu kauaa miettiä mikä tuote se olisi! Tämä punainen paahdin on siellä muuten juuri nyt erittäin hyvässä tarjouksessakin. 
RoyalDesign on perustettu vuonna 1999 ja valikoimista löytyy yli 20 000 toinen toistaan upeampia tuotteita ja valikoimaa löytyy kodinkoneista tekstiileihin ja astioihin. Laatuvaatimuksien ansiosta RoyalDesignin sivuilta löytyy vain korkealaatuisia ja tarkkaan valikoituja designtuotteita. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita merkkituotteita jotka toimitetaan suoraan alkuperäisissä pakkauksissa. Me herkuteltiin tänään aamiaista kaikessa rauhassa, paistettiin ja keitettiin munia ja pekonia ja tietysti testattiin uutta paahdinta. Paahtimesta löytyy toiminto, jolla paahtamisen tason voi tarkistaa josko leipä näyttäisi omaan makuun sopivalta. Jos ei niin jatkaa paahtoa, kunnes leipä on itselle sopiva. Myös jäisille leiville löytyy oma sulatusohjelma. Ohjekirjasta selatessa huomattiin että tähän saa myös lisäosan, paahdinritilän, jolla pystyy tekemään täytetyt leivätkin suoraan paahtimessa. Eli tavallista voileipägrilliäkään ei tarvita kun paahtimella onnistuu sama. Toisikohan joulupukki sellaisen ritilän mulle, täytyypä kokeilla toivoa.. ;) 

Rauhallista pyhäinpäivää kaikille :)


* Postaus toteutettu yhteistyössä RoyalDesign:n kanssa *5 kommenttia:

 1. Aika magee on toi paahdin, kunnon piristysruiske tälläsen sateisen syksyn keskelle! tuolla aamusella paahtaessa varmaan päiväki alkaa mukavammin ;)

  Nälkäki tulee näitä kuvia kattellessa :)
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hieno paahdin, ihan kuin karkki!!

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno, meillä on punaisena Kitchen Aidin paahdin, monitoimikone ja blenderi. Dualit oli toinen vaihtoehto ja loistava merkki!!! En ole näköjään lukijaksi täällä itseäni klikannut vaikka fb:n kautta olenkin jo kauan blogiasi seurannut. Nyt sekin on korjattu :)

  VastaaPoista
 4. Onpas todellakin pirteän näköinen leivänpaahdin. Siitähän tulee ihan hyvälle mielelle,kun aamulla tuollaista katselee :)
  Mukavaa viikon jatkoa !

  VastaaPoista
 5. Upea paahdin! Tuota ei kyllä viitsisi kaappiin piilottaa. Se sopii loistavasti sinun keittiöösi.

  VastaaPoista