torstai 21. marraskuuta 2013

Jotain jouluista jo
Kirpeää pakkaspäivää!

Meidän remppa valmistui eilen ja tänään oonkin järkkäillyt paikkoja vähän jokapuolella. Kuvia en vielä saanut räpsittyä valmiista pinnoista, tavarat kun hakee vielä paikkojaan mutta pian niitä kuvia tulee, ihan pian. Pari listanpätkää vielä odottaa takaisin paikoilleen laittoa mutta silti mun oli pakko tänään rehata yks kaluste jo takaisin omalle paikalleen vaan nähdäkseni miltä se siinä nyt näyttää!Malttamaton luonne, minkäs sille voi...;)Siivoilujen päätteeksi sytyttelin kynttilöitä ja ulko-oveen kävin vaihtamassa jouluisemman kranssin. Tuon ostin muutama viikko sitten keskiseltä. Ovessa aikaisemmin olleen sydämen laitoin ruokailuhuoneen oksalle roikkumaan. Olkkarin ja ruokailuhuoneen ikkunoille ripustin tähdet, vähän jotain jouluista jo sinne ja tänne. Eihän siihen aattoonkaan oo kuin reilu kuukausi enää, eikös nyt jo saakkin aloittaa hössötyksen!?


Nyt päiväkaffin keittoon! Kivaa päivää kaikille!


15 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää :) mä odottelen niitä remppakuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä <3 laitahan äkkiä kuvia siitä teidän remppakohteesta, sen yhden aiemman kuvan perusteella näytti tosi kivalta :)

  VastaaPoista
 3. Remppakuvia odotellen :) kauniita ovat nämäkin kuvat! tuo risu tuolla seinällä ekassa kuvassa on hieno. Jotain vastaavaa vois miettiä virittävänsä omaankin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian laittelen niitäkin :)
   Risusta mäkin tykkään, mitähän siihen kevääksi virittelis?!

   Poista
 4. Kyllä sen jouluhössöttämisen saa jo aloittaa. :) Itsekin ajattelin viikonloppuna kaivaa jo joitain koristeita esille..Ja meillä aloitettiin jo korttien tekokin,kerrankin ajoissa.

  VastaaPoista
 5. Voi täällä vasta odotellaan kirpeitä pakkaspäiviä.........vähän olen yrittänyt virittäytyä joulun tunnelmaan, mutta ei ole vielä ihan natsannut....ensi vkonloppuna haen fiilistä Tallinnan joulumarkkinoilta ;) Mutta hyvältä näyttää sun valmistelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks jouluun on vielä aikaa, ehtii vielä virittäytyä tunnelmaan!:) lumella ja pakkasella on kyllä vaan iso vaikutus..

   Poista
 6. Onpas kaunista! Mä edelleen himmailen joulujuttujen kanssa..

  VastaaPoista