torstai 7. marraskuuta 2013

Kranssi DIY

Viime viikolla alettiin kaverin kanssa tehtailla villalangasta tupsuja. Näitä tuli tehtyä joskus ala-asteella, en vaan muista yhtään mitä tarkoitusta varten silloin mutta nyt väsäiltiin pallukoista kranssi. Tuo ois kyllä ihana kokonaan samanvärisillä pallukoillakin tai ruskeat pois ja valkoista ja harmaata tilalle. No menee se alkuun noin :) 


Tänään käväisin taas neuvolassa ja tää painonnousu on jotain ihan järkyttävää! Muuten kaikki on kuitenkin hyvin ja sehän onkin se pääasia. Sukupuolesta ei oo mitään tietoa eikä mitään fiiliksiäkään kumpi mahtais olla. Vili toivoo poikaa ja ois kiva jos se ois heti 4-vuotias. Pojalle on keksinyt nimenkin valmiiksi, tytön nimiä on kuulemma turha miettiäkkään.. 


Joku tarkkasilmäinen saattoi bongata uuden olkkarin pöydän. Löysin sen fb:n kirpparilta ja maksoi 10e. Se vaatii hieman tuunailua korkeuden suhteen tai ainakin nyt tuntuu siltä joten kuvailen toisella kertaa!
Yks meidän molempien pitkäaikainen sisustushaave tulee toteutumaan lähiaikoina. Just kävi rekka tuomas pihalle lavallisen remppamatskua, pysykäähän siis kuulolla, mä yritän täällä pysyä pöksyissäni!!:D 

4 kommenttia:

 1. Hassu sattuma: minä oon just tänään alkamassa tekemään ystävälleni joulutervehdykseksi samanoloista kranssia ("lankankeristä" tosin) ! Millä kiinnitit nuo pallukat toisiinsa? Ajattelin itse kokeilla virittää rautalangan läpi lankakeristä tai ottaa kuumaliiman esille........kumpikohan ois parempi idea ?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kiinnittänyt niitä toisiinsa mitenkään, tuolla sisällä on metallirengas johon solmin kaikki pallukat yksitellen, näin voi vaihdella joskus erivärisiä palloja sekaan tai irrottaa kaikki ja tehdä ihan uuden näköinen kranssi kehikon ympärille.

   Poista
 2. Kiva kranssi! Me tehtiin ala-asteella peikot, joiden vartalona oli vessapaperirulla, jonka ympäri oli kieputettu ja liimattu piiiitkää ketjusilmukkapötköä ja hiuksina oli tupsu :) Näinköhän suoriutuisin tuosta enää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä muistan nähneeni jossain joskus tuollaisen peikon! Tehtiinköhän mekin sellaisia.. Ihan varmasti osaisit tehdä tupsuja edelleen, ei oo vaikeeta!:)

   Poista