lauantai 9. marraskuuta 2013

Pallovaloja ja kynttilöitä Heii, se ois jälleen perjantai! Isänpäivälahjat on edelleen kaupassa ja pian suunnataankin Vilin kanssa kaupoille etsiskelemään jotain lahjoja. Miehille on vaan aina niin vaikea keksiä mitään..

Tunnelmavaloja oon täällä lisäillyt edelleen. Uudet pallovalot oli hankintalistalla edellisten paulivalojen hajottua alle puolen vuoden käytön jälkeen. Netistä etsiskelinkin mahdollisia muita pallovalo merkkejä ja törmäsin näihin Irislights sisustusvaloihin joita myy Desing West. Ilokseni pääsinkin tekemään yhteistyötä Desing Westin kanssa. Tässä mun valosarjassa palloja on 20, valkoisia ja harmaita. Tuo näyttää hyvältä valaistuna sekä ilman ja saa olla esillä vielä pitkään joulun jälkeenkin. Valojen asennus pallojen sisälle oli näissä todella helppoa palloissa olevien pienten viiltojen ansiosta. Irislights on Ruotsalainen merkki ja pallot tehdään käsin Thaimaassa. 


'

Pallovalojen lisäksi mun pakettiin pääsi kynttilöitä. Iki-ihana Tine K:n kalenterikynttilä  sekä Reunionin jouluaamu- tuoksukynttilä. Nyt on jouluksi poltettavaa. Reunion on myös Ruotsalainen yritys, jonka ekologiset me&friends tuoksukynttilät ovat valmistettu soijavahasta. Paloaikaa kynttilällä on n. 40 tuntia. Lasi on Marokkolaista kierrätyslasia jota voi pesun jälkeen käyttää juomalasina.  Loistava kierrätysidea!
Näiden merkkien lisäksi Desing Westistä löytyy myös paljon Green Gatea, Leonardoa, Desingners Guildia ym. DesingWestin Fb sivut löytyvät täältä . Käykäähän kurkkimassa ihanaa nettikauppaa, siellä on paljon kaikkea kivaa vaikkapa pukinkonttiin :)  
* Postaus toteutettu yhteistyössä DesingWestin kanssa *

10 kommenttia: