keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Purkit ja purnukat
Sateista marraskuuta!
Missähän se lumi viipyy?! Sais tulla jo vähän, ei ois nii pimeetä ja harmaata..
Käytiin sunnuntaina Keskisellä. Olin ihan varma että se on ihan ammuttu täyteen kun lauantaina oli kaupat kiinni mutta ei, hyvin mahtui sekaan! Lapsiakin oli ajateltu ja sisältä löytyi hevoskaruselli, junanrata ja lentsikka härveli. Hevoskaruselli varsinkin oli tosi ihanan näköinen valoineen joulutavaroiden vieressä. 
Mä ostin nämä lasipurnukat, kun halvalla sai. Näitä oon kattonu minimanissakin mut tuolla kun olivat pikkuisen halvempia niin pitihän ne ottaa mukaan. Lisäksi mukaan lähti kaitaliina jouluksi ja jotain muuta joulukoristetta. Tälläkertaa ei siis yhtään turha reissu, monta kertaa oon siellä nyt käynyt ettei oo ollut oikein mitään ostettavaa. Nyt oli ;) 
Lasipurnukat on mun (yks) heikkous, keittiöstä niitä löytyykin useampi ja tasot on aika täynnä mut silti mä tykkään pitää ne esillä. Suklaakippoon päätyi nyt keksejä, jouluksi täytyy täyttää tuo suklaalla. 
Ilmottauduttiin kaverin kanssa kansalaisopiston kurssille, "näin teet karkkipapareista pussukoita ja laukkuja" ja kurssi alkaa tänään. Arvatkaapa oonko muistanut säästää mitään papereita tai pusseja sitä varten vaikka kurssi on ollut tiedossa jo hyvän aikaa! No eilen käytiin sitten shoppailemassa karkkeja, ja niitä on nyt tyhjätty pakkauksista pois. Kettukarkit ei kuulu lemppareihin mut niiden papruista vois saada jotain kivaa askarreltua.:)
Laitan valmiista pussukoista kuvaa, jos sellaisia syntyy ;) Karkkikeppejäkin ostin jo jouluksi ja virittelin pallovalot taulun päälle. Ripaus punaista vitriinin päälläkin :)Nyt onkin tullut useampi postaus köökistä, ens kerralla kurkitaan johonkin ihan muualle!
Mukavaa keskiviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Ihania herkkupurkkeja! Ei noita millään raaskisi kaapissa pitääkään :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat purkit!
  Olikos siellä jo se uusi joulumyymälä avattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se oli? Ainakin oli paljon joulutavaraa esillä mut ne ei ollu ihan kaikki samas paikas nyt niinku on joskus ollu..

   Poista
 3. Karkit näyttää jotenkin niin paljon houkuttavammilta, kun ovat esillä noin kauniisti!

  VastaaPoista
 4. Ihania purnukoita! Täällä kans yks, joka on heikkona kaikenlaisiin purnukoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löytyy muitakin jotka on purnukoihin heikkona!;)

   Poista