tiistai 17. joulukuuta 2013

Muistitaulu


Tukholmassa pääsin tsekkaamaan vihdoinkin Granitin. Se oli just niin kiva liike kuin ajattelinkin. Mukaan sieltä lähti musta vaijeri joka eilen viriteltiin keittiön seinälle muistitauluksi. Osa nipsuista oli vaijerissa kiinni jo valmiiksi ja pikkupaketin ostin niitä vielä lisäksi. Tuoltahan se ei tuu käytössä näyttämään, räpsin kuvat ennenkuin siihen ripustetaan tärkeitä lappusia.  Muistilappurulla myöskin granitista, postilaatikko Brukalta. Alunperin ajattelin koko vaijeriviritelmää tuohon eteiseen, keltaisen naulakon tilalle, mutta se päätyi kuitenkin keittiön puolelle. Toisaalta valkoinen vaijeri ois ollut kivempi mustaa taustaa vasten mutta toisaalta on kiva ettei tuosta nyt erotukkaan muutakuin ne lippulappuset. Enkä oo kyllä ees varma oisko vaijeria saanu valkoisena. Räpsin pari vähän kokonaisempaa kuvaa missä tuo "taulu" nyt onkaan. Eteisestä tullaan suoraan keittiöön ja tuolla peilin vieressä on ovi kuistille. Hei se ois jo viikon päästä jouluaatto!
 Lahjat - tsek
 Siivoilut - melkein tsek
Kahvipöydän tarjoilut - eniten vielä mietinnässä mutta hyvällä mallilla nekin :)18 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen muistitaulu. Ihanaa joulunodotusta Niina <3

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää:)

  Joulua kohti mennään vauhdilla.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään!:) kuvista tuli kamalia vaikka päivällä räpsin :p

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus! :-) Näyttää hyvältä ja niin sinun tyylinen! <3

  Tuo tähtilaatikko on niin ihana, olisin ottanut myös sen ehdottomasti mutta kaipasin että se olisi vähän isompi niin päädyin siihen missä lukee post. :-)

  Mukavaa iltaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla:)
   Mä ostin sen isommankin, harmaana, en tiä vielä minne sen laitan mut ei sitä voinu jättääkkään :)

   Poista
 5. Onpas hauska idea! Tosi kivan näköinen. :)

  VastaaPoista
 6. Hauska muistitaulu! :) Joulu se vaan lähestyy, ja leipomiset on kaikki vielä tekemättä... Äitini tulee onneksi pian apuun, niin eiköhän siinä saa kaikki tarvittavat tehtyä :) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) mä aattelin jos pari kakkua tekaisis..
   Kivaa kun saat äitisi apuun! Kivaa viikkoa sinnekkin :)

   Poista
 7. Persoonallinen muistitaulu, kiva! :D Itsekin täällä niitä makeita herkkuja pähkäilen, mutta syökö niitä kukaan.. Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)
   Se on kyllä totta, mut jos ruuan ja kahvittelujen välissä on muutama tunti ni eikö niitä herkkujakin sit jo mahdu vähän?! Toivottavasti :)

   Poista
 8. Tosi kiva muistitaulu, juuri pohdin että vanhimmalle lapselle pitäisi tehdä jonkinlainen muistitaulu ja tästä sain mukavasti ideoita :)

  VastaaPoista
 9. Ihana toteutus <3 Olin lähellä ostaa tuon meillekin eteiseen, mutta joudun ensin keksimään tuon sähkökaapin piilotukseen idea. Ideoita on kyllä, mutta kukahan ne toteuttaisi :) Granit on kyllä niin ihana kauppa!!!

  Kiitos muuten kun olet laittanut niin ihanan haasteen liikkeelle <3 minullekin se rantautui eilen! Arvaa vain olinko otettu ja innoissani!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) granit on kyllä ihana kauppa, harmi kun se on niin kaukana :/
   Niin ihana kuulla että haaste rantautui sullekkin, mä tuun joka kerta niin iloiseksi kun törmään siihen jossain :)

   Poista