tiistai 14. tammikuuta 2014

Tutustumassa lattiamateriaalien maailmaan


Kävimme viime viikolla tutustumassa Vaasassa Novafloor Oy,  Erikoisparketti.fi verkkokaupan näyttelytilassa/myymälässä.
Vastassa olikin ihan huikean hienot esittelytilat, asiantunteva palvelu sekä mallisto erittäin hyvin näytillä. Heti näyttelytilaan sisäänastuttaessa oli TRINITY™-lankkulattia upeasti esillä. 
Lattia näytti todella aidolta puunsyineen ja siltä se tuntuikin.  

Erikoisparketin lippulaiva on tammilankkulattiat. Lankun ristiinliimattu rakenne mahdollistaa asennuksen vesikiertoiselle lattialämmitykselle. Myös erilevyisiä lankkuja voi yhdistellä keskenään. Leveydet ovat 100 mm, 200 mm, 250mm ja 280mm. Erikoisparketti.fi on Suomen suurin lattioihin erikoistunut verkkokauppa. Novafloor Oy tarjoaa verkkokaupan kautta sekä kuluttajille että ammattirakentajille korkealaatuisia jalopuuparketteja ja laminaatteja markkinoiden edullisimpaan hintaan. 
Selvästi parkettikauppiaita ja rautakauppoja edullisempi hinnoittelu perustuu tiiviiseen yhteistyöhön huippulaatua edustavien lattiavalmistajien kanssa. Novafloor Oy maahantuo ja varastoi tuotteet suoraan keskusvarastoonsa Vaasaan.Lattiakuosin ja listojen ostopäätöstä helpottamaan saat tilattua ilmaisia näytepaloja kotiin hypisteltäväksi. 
Myös ostetun lattiamateriaalin saa halutessaan säilyttää varastolla, ilmaiseksi. 


Pääsimme kurkkaamaan myös tehtaan puolelle, jossa parketteja ja lankkulattioita öljyvahataan kolminkertaisella käsittelyllä asiakkaan haluamaan sävyyn ja pakataan kuivumisen jälkeen asiakasta varten. 


Laminaattimallisto oli hienosti esillä samansävyisten listojen kanssa. Blogiyhteistyön merkeissä valitsimme meidän alakertaan uuden laminaatin. Nykyinen tumma pähkinä laminaatti vaihtuu vaaleaan lankkumaiseen karkeasahattuun laminaattiin. Laminaatin asennuksesta kerron myöhemmin. Jos lattian uusiminen on ajankohtaista, suosittelen tekemään visiitin näyttelytilaan. 
Kokemuksemme oli todella positiivinen ja voimme suositella tänne ajamista kauempaakin. 
Ajo-ohjeet löydät täältä. Jos matka kuitenkin tuntuu liian pitkältä, saa näytekappaleita tilattua helposti verkkokaupasta.


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Novafloor Oy / Erikoisparketti.fi kanssa*18 kommenttia:

 1. Wautsi, tosi hienolta kuulostaa :-) Ja kaikkia ihania parketteja siellä olikin :-) Kiitos tuosta vinkistä, me ollaan tovi mietitty parketin vaihtoa mutta ollut vain mietinnässä, joten ehkä tuumasta toimeen jonain päivänä :-)

  Mukavaa pakkas iltaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :) Niin oli, tosi mahtavia olikin ja hienosti esillä :)
   Sinne myös!

   Poista
 2. Vaikuttaa kyllä kivalta tuo paikka! Tosi kiva lattia tuossa ekana olevassa kuvassa. Teidän lattiasta tulee kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, voin suositella :)
   Voi kumpa se valmistuis äkkiä, en malta oottaa! <3

   Poista
 3. Hyvältä näyttää. Yhden asiakkaan kautta kuulin tästä ja aion tuolla piipahtaa hetimmiten kun tuonne suuntaa kulku käy ;)

  VastaaPoista
 4. Tulipa osuvasti tämä postaus! Juuri jokin aika sitten postailinkin lattianvaihdosta! :) Meille on tulossa laminaatti, koiraperhe kun olemme. Tuota Paradorin laminaattia olen itse pohdiskeluissani pyöritellyt. Täytyykin tilata niitä näytekappaleita! Kiitos kovasti vinkistä. Ajomatka on meille nimittäin hippasen liian pitkä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! Nyt vain mallipaloja tilailemaan :)

   Poista
 5. Tätä liikettä en kyllä nähnyt vaasassa asustaessa. Tosin onhan tosta jo aikaa, että voi muistikin pätkiä!!:D Laminaatit täälläkin mielessä. Alkuun nyt kuitenkin ihan johonkin muualle ku lattiaan... ;) Ois kyllä ihanaa saada koko taloon uudet lattiat, risaset kun ovat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli siellä wasalandian nurkilla, empä oo minäkään siitä ajellut aikaisemmin.
   On kyllä ihanaa päästä vaihtamaan lattia uuteen, mä oon niin kyllästynyt jo näihin tummiin :)

   Poista
 6. Näyttääpä hyvälle tuo esittelytilan wannabe-lankku! Ihanan rosoinen. Laminaatteja harkitsevan kannattaa muistaa myös hiljaisemmat, lämpöisemmät ja pehmeämmät vinyylilattiat, joita valmistaa esim. Gerflor. Suosittelen parin vuoden käytökokemuksella lämpimästi. :)

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa niin hienolta ja voin kuvitella että teille tulee upea lattia! Nuo näyttää niin hienoilta! Pitääkin laittaa mieleen kun miettii uutta lattiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa korvan taakse! Postailen teille heti kun vain mahdollista kuvia valmiista lattiasta :)

   Poista
 8. Oi, te remppaatte urakalla! Jännä nähdä lopputulos! :)

  VastaaPoista
 9. Mulla ois lattiaremppa haaveissa... Mut niin moni muukin juttu, et saas nähä millon ehditään toteuttaa ;)
  Innolla ootan, miltä teidän uudistetut pinnat tulee näyttämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina löytyy uusia haaveita kun saa jotain valmiiksi...:)
   Niin mäkin ootan!

   Poista