maanantai 21. huhtikuuta 2014

Alekoodin voittaja ja maanantaihöpinät

Pikaiset maanantai-illan moikat täältä!
40% alekoodi Hemtexille on arvottu ja voittaja on nimimerkki Mrs.Pink  Laitahan mulle spostia niin pääset hyödyntämään alennuksen.

Meillä kävi tänään paikallislehden toimittaja tekemässä juttua kotiliitteeseen. Viikon varoitusaika ja ens viikolla juttu jo ilmestyykin. Ei ehtinyt kummempia ressailla ja miettiä. Siivoilut ja uudet kukat ruukkuihin, niillä mentiin. 
Ne toimittajan kysymykset on niin vaikeita, miksi bloggaat tai miksi tuli aloitettua? En muista enää mutta tyytyväinen oon että aloitin. Niin paljon kivoja juttuja ja uusia ystäviä tämä touhu on saanut aikaan. Ens kuussa tuleekin 4 vuotta täyteen. Se on teidän lukijoiden ansiota, kiitos kun ootte siellä, yksinpuhelu ois tylsää. 
Synttäreiden kunniaksi on tulossa arvontaa, pysykäähän kuulolla :)
Nää pääsiäispyhät on tuntuneet tosi pitkiltä. Kivaa kun huomenna on taas normiarkipäivä. Se tarkoittaa ruotuun palaamista myös raskauskilojen karistuksen kannalta. Kaikki sujui hyvin siihen asti että tuli ristiäiset ja sillä tiellä ollaan edelleen, eli kaidalla polulla. Mutta huomenna taas uus tsemppi päälle.
Eikä se oo niin vakavaa, täytyyhän elämästä nauttia!:)Siis maanantai! Viikkovillissä ollaan!

24 kommenttia:

 1. Pitää välillä olla herkkupäiviäkin. Sama vyönkiristys alkaa täälläkin huomisesta. Vaikka muka katsonut pääsiäisen että mitä syö. Niin kas kummaa - huomaakin just olevansa rahkapiirakka kaffeella :). Kivaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää :)
   No just noin mut onneks ees osa päivästä sujuu jotenki järkevästi!:)

   Poista
 2. Vau neljä vuotta! Se on pitkä aika :) Ja raskauskilojen karistamisen kanssa ei ole kiirettä! Kyllä ne siitä pikkuhiljaa karisee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä pitkä aika :)
   Juu eiköhän ne karise.. Nyt taas täytyyy jättää herkut hetkeksi.

   Poista
 3. Ihania kotikuvia!! <3 Ilman muuta täytyy välillä herkutella, mulla kans ajatus ottaa nyt itseäni niskasta kiinni ja syödä tästä edes vähän terveellisemmin. Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3
   Joo nyt täytyy palata taas ruotuun! On tässä mässättykin :)
   Sinne myös <3

   Poista
 4. Innostat kuule meitä muitakin kovasti näillä ihanilla kuvillasi <3
  Heitin sua haasteella, jos et pahastu.. Korukopasta löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla <3
   En suinkaan pahastu, kiitos kovasti!:)

   Poista
 5. Ihania olkkarikuvia ja mukavaa, että sinusta ja kodistasi tehtiin haastattelu, en kyllä yhtään ihmettele miksi, kun katselee kaunista kotiasi ja kaikkia ihania ideoita ja sisustuksellisia juttuja siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3
   Jännä nähä millanen jutusta tulee!

   Poista
 6. Mun kans otettava itseä niskasta kiinni syömisien kanssa! Kesäkin jo aivan ovella, hih. Ihania kuvia teiltä, varsinkin olkkarista. Juttua odotellen!! :)

  VastaaPoista
 7. Onnea lehti jutusta ♡

  Nyt kohti uutta ja ihanaa aurinkoista viikkoa :-)♡

  VastaaPoista
 8. Oi se juttu on kyllä nähtävä <3 Ihana varmasti on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva nähä millasen jutun toimittaja saa aikaan :)

   Poista
 9. Ai mää vai?! Jihaa :-D eka arpavoitto blogistaniassa! Laitan @postia :-)

  VastaaPoista
 10. Täällä kans ihan viikkovillissä! Ja repskops syömiseen kans, miten tää onkaan nyt niin vaikeeta? Onnea lehtijutusta, siitä tuleevarmasti ihana<3

  VastaaPoista
 11. No mutta mites me nyt saadaan tänne stadiinkin se juttu, mä haluun nähdä sen myös! Ihania kuvia taas :)
  VastaaPoista
 12. Heips, en tiedä tuliko äskeinen kommentti perille, joten... :) Eli meillä pitäis seiniä maalailla uudessa kodissa, harmaata haluan, mutta en osaa päättää sävyä. teidän seinät näyttää just sopivilta, pystyisitkö paljastamaan värin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tikkurilan graniitti. Tykkään siitä kans tosi paljon, samaa maalia on myös keittiössä ja pojan huoneessa, näyttää hieman eriaiselta eri valoissa.

   Poista