tiistai 27. toukokuuta 2014

AlekoodejaTiistai moikat!


Tulipas viileät kelit! Ihan näin paljoa ei sentään oisi tarvinnut ilmojen kylmetä, vaikka ihan mukavaa on taas ollut sisälläkin laitella paikkoja kuntoon pihapäivien jälkeen. Viileät ilmat on tosin siitä mukavia, että pikkutypy nukkuu jälleen pitkät päiväunet ulkona, kun ei ole liian kuuma.
Sillä aikaa mä oon tutkaillu netistä tarjontaa kesän lomareissuille. Tekisikö sitä nyt reissun ihan vain kotisuomessa vai joku reissu ulkomailla vaiko laivalle.
Oon muutenkin aika innokas nettikauppa shoppailija ja aina tilauksia tehdessä kurkkaankin löytyisikö netistä alekoodia kyseiseen kauppaan.
Alennuskoodeja.fi sivusto on yksi suomen suurimpia alennuskoodisivustoja. Sivusto pyrkii keräämään kaikkien suomalaisten verkkokauppojen tarjous ja alekoodit samalle sivustolle ja näin helpottamaan kaupankäyntiä. 
Sivusto tarjoaa useita satoja eri alekoodeja ja alennuskoodilistaa päivitetään jokapäivä. Alennuskoodeja pääset selaamaan tästä.
Alekoodit ovatkin nykyajan versio entisistä lehdistä leikatuista alennuskupongeista, nykyään kun kaupankäynti on siirtynyt verkkoon yhtä enemmän. Monien nettikauppojen kassoilla onkin kenttä, minne alekoodi syötetään ja alennusta saa tilauksesta tai postikuluista. Joskus alennuskoodilla voi saada ilmaisen tuotteen.
Sivuilta löytyy paljon myös vaatekauppoja, Stockmann, Sokos, Zalando  yms. Vaatteita tilailenkin aika paljon netin kautta että siinä mielessä aika mukava.


Alennuskoodit on jaettu kategorioihin helpottamaan niiden selailua, vaatteet, sisustus, lastentarvikkeet, kengät, matkat, hotellit jne.
Suosituimmat alekoodit ovat nähtävillä heti etusivulla.
Sivuston käyttö on täysin ilmaista eikä vaadi rekistöitymistä. 
Alennuskoodeja kannattaa käyttää hyödykseen, niiden avulla voi säästää tuntuvasti rahaa. 

Alennuksia saa mm. hotelleista, laivamatkoista, lennoista ja vaikka mistä muusta. Hotellit ja matkat ovatkin meille nyt ajankohtaisia kesänreissuja suunnitellessa.


Nyt täytyisi siis tehdä vain suunnitelma minne matkataan!

* yhteistyössä alennuskoodeja.fi *4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä ♡ alekoodit on aina tervetulleita :-)

  Ei lannistuta kylmästä, lämpöä tulossa vielä ♡

  VastaaPoista
 2. Eipä ole koskaan tullut käytettyä... ja en kyllä ole tiennyt moisia olevankaan ;O). Kiitti vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Oon tuolla monesti piipahtanut kurkkimassa koodeja. Pari kertaa en ole saanut koodia toimimaan, liekö ollut minussa syy :)
  Toivottavasti löytyy kesäloma matka. Me lähdetään matkalle ens viikolla ja loppukesä meneekin töitä paiskien... Olis niin kiva olla vielä kotona!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä!! :) Mä olen sellainen, joka hyödyntää mielellään kaikki mahdolliset alekoodit, joten tuo sivusto on varmasti vierailemisen arvoinen ;)

  VastaaPoista