torstai 19. kesäkuuta 2014

JuhannusOikein mukavaa juhannusta kaikille lukijoille!:)

Täällä sitä vietetään ihan vain kotona ilman mitään kummempia suunnitelmia. Hain tänään kolmen litran mustan maalipönikän jos oikein tylsää sattuu olemaan. Tosin iso hiomisurakka on edessä ennen sitä, mut täytyy käyttää nyt hyödyksi viikonloppu kun mies on kotona, siis hoitamassa typyä!;) 13 kommenttia:

 1. Mukavaa Juhannuksen aikaa :-) Ihania kukkia ♡

  VastaaPoista
 2. Hyvää Juhannusta! Minullakin musta maalipurkki odottaa mökillä...jos pihakeinun sillä maalaisin!! Ihana blogi Sinulla!!
  http://villejalupiineja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Taas on tapahtunut ja kovasti "viime näkemän". :) Meillä neiti(melkein saman ikäinen)teettää kyllä töitä...Nukkuu yöt vaihtelevasti,melko hyvin,mutta valvoo päivät.Toisaalta olis kiva yhdet pidemmät päikkärit.Meillä juhannussuunnitelmiin kuuluu Särkänniemi huomenna aattona...Sitten lauantaina tota pinterestistä bongatun kukkaruukkupinon rakentamista(haastan tekemään myös. :) ),mattopyykkiä ja mahdollista griilausta...Tietysti ehdon asettaa Minja-kuumeinen.Ihanaa Juhannusta teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 4. Voi mikä kukkameri siellä<3
  Hyvää jussia sinne:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos samoin teille kivaa juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Upea kuvakollaasi, teillä todellakin kukoistaa! <3 Ja maalausprojekti kuulostaa mielenkiintoiselta, mitähän olet keksinyt. :)

  Ihanaa juhannuksen jatkoa! <3

  VastaaPoista
 7. Niin kauniita kuvia! Ihanaa juhannusta sinne myös, vai joko se on jo ohi? :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kukkasia! Minäkin ostin maalia, mutta sateen pitäisi loppua kun maalataan ulkona. :) Iloista keskikesää!

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti teillä oli mukava juhannus!

  VastaaPoista