sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Jotain sinistäHelou taas!
Huh hei, kyllä on kuuma! Mun makuun ulkona on nyt vähän liiankin kuuma minkäänlaiseen oleskeluun ja varsinkaan tekemiseen joten oon pysytellyt vaan sisällä Ellin kanssa. Ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti ja aamulla jaksoin pitkästä aikaa kaivaa imurin ja mopinkin esiin ja sain siivottua alakerran. Kesällä sisälle kulkeentuu entistä enemmän roskaa ja samaan aikaan ainakin mä laiskistun siivoilujen kans, huono yhtälö ;) No mutta nyt kelpaa taas hetken!

Jokunen aika sitten kirpparilla tuli vastaan tuollaiset siniset kahvikupit. Sinisyydestä huolimatta otin ne mukaan kun hintaakin oli vain 0,2e kpl. Ajattelin istuttaa niihin krassin siemeniä kunhan muistan niitä ostaa. Bremenistä ostin taas keittiöpyyhkeen (1,5e) ja se päätyi keittiönseinälle. 

Elämäntaparemppa lipsahti vähän sivuraiteelle noiden reissujen aikana mutta nyt on taas kevyemmät ja kunnon ruuat kehissä. Oon löytänyt tosi hyvän luonnontuotteen aineenvaihduntaa kiihdyttämään ja näin ollen tietysti myös tehostamaan painonputoamista. Lomalla herkuttelutkaan ei saaneet suurta heilahdusta ylöspäin aikaan puntarilla. Lenkkeily ei kauheesti houkuttele näin kuumalla, vaikka tekosyyhän se on, tiedän ;)


Palailen taas :)

14 kommenttia:

 1. Veikeät kupit ♡ ja pyyhe tosi hieno :-) olet kyllä löytöjen löytöjä hyvä tekeen :-)

  Mukavaa iltaa muru ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen ja mukavaa iltaa ja lomaa sinnekkin <3

   Poista
 2. Tuossa keittiössäsi kyllä viihtyisin :) Ihana tuo musta pyyhe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Ei tarvinnu kyllä miettiä lähteekö pyyhe mukaan vai ei :)

   Poista
 3. Kuuma on, mutta minä nautin! Iltaisin toivoo, että olisi hieman viileämpi ja edes pieni ripaus tuulta tulisi ikkunoista, mutta ei ;))! Mä olen nyt laittanut lakanat pakkaseen alkuillasta ja ovat mukavan viileät nukkumaan mennessä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pakastimeen ei lakanat mahdu mut kylläpä kuulostais houkuttelevalta! Onneksi makkarista saa oven auki patrsille ja aika hyvin se illan aikana viileneekin mut aamulla herää aina siihen että on niin kuuma! mut eihän tätä nyt enää kauaa kestä :)

   Poista
 4. Hellou! voitit bambi designs arvonnassa. Ilmoittelehhan valitsemaasi korua Bambi designsin Katjalle :)

  VastaaPoista
 5. Kompaan Viiviä, kauniit, kivan veikeätkin mukit :)

  VastaaPoista