tiistai 26. elokuuta 2014

Blogitreffit Kokkolassa


Moi!

Kiirettä pitelee ja oon tätä postausta yrittänyt saada eetteriin jo pari päivää, aina tulee jotain keskeytystä mut josko nyt onnistuisi! :) 
Perjantaiaamuna hyppäsin Allidaalian ja IidaEmilian kyytiin ja lähdettiin ajelemaan kohti Kokkolaa ja puolen päivän jälkeen oltiin koko porukka koossa Jonnan luona. Nämä kaikki kuvat ovat sieltä ja monelle varmasti tuttuja Oma koti onnenpesä-blogista 
Jonna oli meitä vastassa herkkujen kanssa ja sitten lähdettiinkin kiertelemään paikallisia sisustuskauppoja ja ravintolaan syömään. Hyvät kyydit meille tarjosi autoliike Nystedt ja saatiin kurvailla kaupoille ja juthbackan markkinoille uudella Toyota Hydridi Versolla jonne mahduttiin kaikki 6 kyytiin. Oon käynyt pari kertaa aikaisemminkin Jonnan luona mutta nyt vasta muistin ottaa kameran mukaan ja räpsiä kuvia muistoksi. Ihana, valoisa koti ja valtavasti kauniita yksityiskohtia! Ja tuo kesähuone, niin ihana! Kylmän kolean ja sateisen shoppailupäivän päätteeksi oli ihanaa päästä saunaan lämmittelemään. Saatiin olla koko naislauma Jonnalla yötä, muu perhe sieltä oli lähtenyt mummolaan yöksi. Oli kivaa supista yömyöhälle ja jatkaa juttua heti aamulla herkkuaamupalan parissa. Lauantaina aamupalan jälkeen lähdettiin jatkamaan kierrosta ja käytiin myös Kiken luona. Sinne unohdin ottaa kameran mukaan mutta kuvia sieltä räpsin keväällä, niitä voit kurkata täältä.
Kikke loihti meille herkullisen lounaan ja ihanat kakkukahvit. Aika meni taas hurjan äkkiä ja iltapäivällä oli aika lähteä kotimatkalle. 
Seuraavat treffit on taas suunnittelun alla, täytyy aloittaa aina hyvissä ajoin että kaikki pääsevät paikalle :)
Niin mukava viikonloppu jälleen, oon niin onnellinen että oon aikoinaan saanut kutsun tähän ihanaan porukkaan!
Jotain pieniä ostoksiakin tein, kurkataan niitä toisella kertaa :)

Mukavaa viikkoa!

13 kommenttia:

 1. Ihan mahtava viikonloppu teillä ♡ kaikkea mukavaa täynnä ja muistot kultaa :-) sait tällepuolen ihanan fiiliksen teidän reissusta :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanankuuloinen viikonloppu <3 Ystävyyden loisto välittyi tänne asti! :) Ihana, kun saat olla osa porukkaa :)

  VastaaPoista
 3. Olipsy meillä ihanaa♥ kiitos kaunis sanoistasi ja niin jännä kattoa oman kodin kuvia toisen ottamina :)

  VastaaPoista
 4. Kiva reissu teillä takana, :)
  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista! Onnea on kyllä tuollainen porukka. Reissu on varmasti ollut tosi kiva!

  VastaaPoista
 6. Voi,teillä on varmaan ollut superkivaa :) Ja miten ihanaa on päästä ihastelemaan toisten kauniita koteja! Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä toit reissulta kotiin :)

  VastaaPoista
 7. Voi mitä ihania kuvia kauniista kodista!! <3 Teillä kuulostaa olleen todella ihana päivä! Bloggaamisen parhautta päästä tutustumaan ihaniin ihmisiin <3

  VastaaPoista