lauantai 27. syyskuuta 2014

KomuuttiMuutama viikko sitten ostin ystävältäni vanhan komuutin. Ajattelin tätä Ellin huoneeseen ja sinne sen kannoinkin odottamaan maalaus inspistä. 
Viime viikolla päätin alkaa puhallella kuumailmapuhaltimella komuutista turkooseja maaleja pois ja ajattelin että se vois olla kiva ihan puunvärisenä ja vois sopia sellaisenaan ruokailuhuoneeseen. No se sininen väri ei niin vain lähtenytkään pois puhaltelemalla eikä hiomallakaan joten oli pakko sutia siihen jotain. Ruskea väri on alkanut taas pienissä määrin ihastuttaa joten sutaisin oviin ja kanteen puuöljyä. 
Heti seuraavana päivänä kannoin komuutin takaisin sisälle nähdäkseni onko ruskea väri ollenkaan hyvä vai laitanko toisen kerroksen valkoista, harmaata, jotain muuta? Mitä mieltä ootte?
Toisen kerroksen se jokatapauksessa vaatii että nuo sinertävät läntit peittyy. Nuo komuutin sivut ajattelin jättää valkoiseksi jokatapauksessa. 


Eilen vaihdoin pitkästä aikaa järjestystäkin ruokailuhuoneessa. Puusohva olikin toisella seinällä 4kk, ehkä ennätys aika katella kamoja samoilla paikoilla! Ihan hyvältä tuo sohva näyttää ikkunan edessäkin vaikka onkin noin korkea. Tää järjestys on kiva, jotenkin kotoisampi. Huomaa että syksy tulee kun tavaramäärätkin kasvaa vaikka onhan sitä muutenkin jokapuolella. Less is not more, more is more ;) 


Täällä on takassa tuli ja kynttilöitä palaa jokapuolella. Irtokarkit ostettu iltaa varten ja taidetaan paistella iltapalaksi makkarat takassa. Avaltakin tulee tänään hyvä leffa, ota kiinni jos saat :)


Rentoa iltaa teille kaikille!18 kommenttia:

 1. Kaunis komuutti!
  Meilläkin on tavarat lisääntyneet syksyn myötä, ainakin kynttilänjalkoja ja tuikkukuppeja on ilmestynyt joka kulmalle ;) Mutta joulun jälkeen minulle iskee tavaroiden karsiminen, ainakin vähän aikaa ollaan niukenmalla linjalla :) Mutta tämä on ikuinen kierre, ainakin minulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuikkukippoja alkaa ilmestyä kaikille mahdollisille tasoille :)
   Tuo on totta, joulun jälkeen se kaikki joulukama ahdistaa ja kaipaa selkeyttä. Mut tää syksy ja runsas sisustelu on niin parasta aikaa :)

   Poista
 2. Nätti kuin mikä on komuutti :) Ihanaa iltaa <3

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka nättimys :-) ja on oikea aarre ♡ ja niin sopivassa kodissa ♥

  VastaaPoista
 4. Suloinen komuutti ja tuo ruskea sävy on kaunis!

  VastaaPoista
 5. Mikä on komuutti?? :D kauniita kuvia. Mä taas vimmatusti karsin tavaraa ympäriltäni!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komuutti on tuo pikkukaappi tuossa sohvan vieressä :)
   Tykkään tosi paljon sunkin tyylistä ja sun kodissa tuo selkeys ja vähän tavaraa ihastuttaa <3

   Poista
 6. Mä iskin silmäni tuohon sun puusohvaan...niiiin ihana...mutta kaunis on komuuttikin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puusohva on mustakin tosi ihana, onneksi sen lopulta päätin ottaa meille <3

   Poista
 7. Minusta tuo ruskea sävy on kaunis ja kodikas. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, taidan sutaista sitä vielä toisen kerroksen päälle :)
   Sitä samaa sinne!

   Poista
 8. Meillä on sängynpäätynä samanlainen puusohva, mutta pitäis vain sorvata tuo "hevosenpäiden" välissä oleva nuppi, joka puuttuu. Pitääkin muistaa, että tuun kattoo täältä siihen mallia ennen kuin sorvin ääreen päädyn.
  Tuo komuutti on kaunis ja ruskean sävy kodikas. Mulla on syyssisustamisen suhteen pieni laiskuus päällä, kun on taas sellainen olo, että kaikki turha tavara pitää saada nurkista pois ennen kuin pystyn keskittyy somisteluun. On niin paljon nyt juttuja mihin pitäis nyt pystyä keskittymään, joten selkeys ilman visuaalisia häiriötekijöitä on nyt tarpeen. Kauniin kuulasta syyspäivää sinne!

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana komuutti<3 Vanhat aarteet, niissä on vaan sitä jotain! Kumpas saisinkin karsittua tavaraa, mutta se ei vaan jotenkin onnistu ollenkaan:D Tykkään kans ruskeasta, lämmin ja kotoisa väri!

  Kivaa viikonalkua sinne<3

  VastaaPoista
 10. Kaunis komuutti ♥
  Onnittelut lehtijutusta! :)

  VastaaPoista