torstai 30. lokakuuta 2014

Uudistusta ruokailuhuoneeseen


Torstaimoikat!

Mukava syyspäivä, käytiin aamulla kamuilla kylässä ja olipas ihanaa tulla kotiin kun mies oli täällä sillä aikaa siivonnut ja imuroinut. Kiva aloittaa viikonloppu! Huomenna mennäänkin pitkästä aikaa kaksin illalla vähän viihteelle. 

Ruokailuhuone sai alkuviikosta vähän uudistusta. Pöydän pintaa haaveilin "lankkumaiseksi" ja lähdin varastosta etsimään ikeasta keväällä ostamaani kangasta. Mutta.. pitkä tarina mutta se kangas onkin nyt kaatopaikalla. Onneksi ihana fb kamu vinkkasi että häneltä löytyy ylimääräistä ja oli vielä valmis luopumaankin siitä! Kiitos Pia :) 
Terassilta toin vielä penkin vaihteeksi pöydän viereen. Tykkään tosi paljon tuosta "uudesta pöydästä", vaikka siitä nyt huomaakin helposti että on liina mut silti. Pienellä saa kivaa vaihtelua :) Ens kuussa saakin alkaa hössöttää niitä joulujuttuja. 


Kivaa loppuviikkoa :)


9 kommenttia:

 1. Olen niin iloinen että sait tuon liinan! :-) Tosi kivan näköinen pinnasta tuli uudistuksen myötä! :-) Oikein vihtyisää! <3

  Mukavaa viihteilyä, se tekee hyvää! <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä kiva ja ilme on tosiaan ihan toisenlainen. Onneksi jouluhössötykset saa ihan luvan kanssa aloittaa, nyt on vähän vielä pitänyt jarrutella ;)

  VastaaPoista
 3. Hauska tuunaus ja läheltä katsottuna varmaan huomaa, että kangas on kyseessä, mutta ei näin kuvista heti huomaa. :)
  Mukavaa viikonlopun odotusta! <3

  VastaaPoista
 4. Hauska toi kangas. Onneksi pian vaihtuu lokakuu marraskuuksi, niin saa laitella talvivaloja ja alkaa jo fiilistellä jouluntuloa.

  VastaaPoista
 5. En olisi heti huomannut että tuo onkin kangas....hyvältä näyttää :) huomiselle hauskaa viihdeiltaa teille <3

  VastaaPoista
 6. Oho, sehän näyttää ihan oikealta :o
  Ja heii..se ensi kuuhan alkaa jo lauantaina. ? Siispä jouluhommiin ;)

  VastaaPoista
 7. Kiva uudistus, ja hauska kuosi tuossa liinassa.

  VastaaPoista
 8. Tuli kyllä niin kaunis! Minäkin kävin jo aikaa sitten kyselemässä tuota samaa vahakangasta, mutta se oli vaan kesätuote eikä sitä enään myyty :( Itsekin olisin halunnut sitä ostaa! Ihana tuuri kävi sinulla, että ystävältä löytyi :)

  VastaaPoista