maanantai 22. joulukuuta 2014

2 yötä jouluun


Enää 2 yötä jouluun! 
Joko siellä on hommat hoidossa? Täällä alkaa olla hyvällä mallilla. Leipomukset on lähes valmiina, kinkku on paistettu, sauna puunattu ja muutenkin vähän paremmin siivoiltu. Ihanaa kun saatiin luntakin! 
Räpsin muutaman kuvan olkkarista, nuo pöydällä olevat tavarat käyn tosin nostamassa tuosta heti kohta pois ennenkuin haen tuholaisen päikkäreiltä. Jouluaatoksi haluisin tuohon kuitenkin jonkun kukka-asetelman, aattelin et täällä on silloin niin monta vahtia että ne saa ehkä olla rauhassa.Muutama räpsy olkkarista, siellä se vitriini taas on. Tuo järkkä nyt ei oo kylä kivoin mahdollinen kun telkkari on ikkunan edessä mutta olkoon nyt hetken noin. Ja äkkiäkös sen taas siirtää vanhalle paikalleen. Sohvanpäälliset meinasin vielä pestä mut en taidakkaan jaksaa, ehtii ne joulun jälkeenkin. Tehdään mitä ehtii ja huvittaa, tulee se joulu vähemmälläkin. 


Eltsukin siirtyi lomamoodiin, nukkuis aamulla 10-11:sta asti mut se tarkoittaa myös sitä et illalla ei menekkään aikaisin nukkumaan. Joten meillä on edelleen aamulla herätyskello soimassa aamuisin kun ei voi olettaa että pikkukello herättää! Kivempi tämä rytmi näin että iltaisin on vähän omaa aikaa ja aamulla noustaan aikaisin. 
Päikkäriaika ohi, palailen vielä huomenna toivottelemaan hyviä jouluja :)

11 kommenttia:

 1. Teillä on niiiin ihanan jouluisen näköistä♡ Meilläkin ihan hyvällä mallilla valmistelut:) Rauhallista joulua koko teidän perheelle♥

  VastaaPoista
 2. Joulutunnelma välittyi tänne asti <3 ihanalta näyttää :) ja niin kutsuvan tunnelmmalliselta :) kera hyvän mielen sai katsella :)

  mukavia joulun aluspäiviä <3

  VastaaPoista
 3. Ihana joulutunnelma ja piristävät muutokset olkkarissa. Nautitaan ❤

  VastaaPoista
 4. Ihana olkkari <3 Ihana joulu ja lumi <3

  VastaaPoista
 5. Onpas teillä kaunista ja jouluista. Ja kiitos kysymästä. Meillä on vielä kaikki tekemättä. EIi ei taideta ehtiä paljon mitään :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 6. Niin kodikasta ja tunnelmallista teillä ♥ Jouluvalmistelut hyvällä tolalla täälläkin... :-)

  VastaaPoista
 7. Ihanan tunnelmallista :) Täälläkin alkaa olla kaikki valmista, tosin jäälyhdyt jäädytin kakkuvuokiin (unohdin siis) ja huomenna saa niitä irrotella:) Hikinen urakka tiedossa siis:D

  VastaaPoista
 8. Ihailen aina näitä sun kuvia, kun niissä on aina niin kotoisa ja leppoisa tunnelma ♥
  Mukavaa Ellin ensimmäistä joulua -ja vilkassormisinta sellaista :), Vilille hermoja odotella aattoiltaa.

  VastaaPoista
 9. Ihanan Jouluista tunnelmaa! Kivasti vitriinikin valaistu!!! Hyvää Joulua! :)

  VastaaPoista
 10. Hyvältä näyttää ja kuullostaa! Vitriini on oikein kaunis ♥ Hyvää ja tunnelmallista Joulua Sinulle, Niina ♥

  VastaaPoista
 11. Just beautiful and so warm.
  Wish you all the best for christmas
  Elisabeth

  VastaaPoista