maanantai 15. joulukuuta 2014

Haikon kartanossaHuippu viikonloppu takana jälleen. Aika meni taas ihan liian äkkiä. 
Me vietettiin viikonloppu yhdessä blogiystävien kanssa ja kävimme mm. Anskun kauniissa kodissa josta tulee postausta myöhemmin. 
Tänä vuonna päätimme tutustua Porvoon jouluun ja blogiyhteistyön merkeissä saimme majoituspaikaksemme mielettömän kauniin Haikon kartanon
Saavuimme kartanolle perjantai-iltana ja vastaanotto oli erittäin ystävällistä, tuli todella tervetullut olo. Kartano on todella upea, tunnelmallinen, ylellinen ja erittäin siisti.  
Suosittelen lämpimästi vierailemaan täällä. Pihapiiriin ei nyt ehditty juurikaan tutustumaan, täytyy tulla uudelleen kesällä. Henkilökunta opasti meidät upeisiin kartanotyyliin sisustettuihin huoneisiin. Huoneissa meitä odotti hedelmiä, suklaata ja viiniä ja saimme hyvät unet pehmeissä sängyissä. 


Aamupalalla oli tarjolla kaikkea mitä toivoa voi. Meidät ohjattiin kartanon asukkaille varattuun rauhalliseen aamiaishuoneeseen syömään jossa oli erillisellä pöydällä paljon tuoreita hedelmiä, marjoja ja mehuja. Myös kuohuvaa ja kahvia ja teetä tarjoiltiin pöytiin. Todellista luksusta viikonloppuun.  Runsaalla aamiaisella jaksoikin pitkälle. Lauantai kierrettiin Porvoon vanhassa kaupungissa. Yön aikana oli satanut luntakin. Vanhan kaupungin pienet putiikit, vanhat talot ja kahvilat ihastutti. 
Lauantai-iltana kävimme vielä juomassa glögit kartanon Klubilla. 

Huippu viikonloppu jälleen kerran! Kaikenlaista kivaa tuli osteltuakin, niistä postailen toisella kertaa. Suuret kiitokset Haikon kartanoon. Upea paikka, upea palvelu! * yhteistyössä Haikon kartano *

6 kommenttia:

 1. Mielettömän upea paikka oli kyllä <3 Kiitos ihanasta matkaseurasta!

  VastaaPoista
 2. Haikon Kartano on upea paikka, olette olleet kunnon hemmottelupaikassa :)

  VastaaPoista
 3. Olipas upeen näköinen paikka ja teillä on varmasti ollut kiva viikonloppu. Kunnon irtiotto arjesta tekee välillä hyvää.

  VastaaPoista
 4. Oooo :) tuolta on niin ihanat muistot itselläkin :) joulun aikaan varmasti vielä ihan huippu <3

  VastaaPoista
 5. Tuonne olisi ihana päästä joskus itsekin yöpymään.. :)

  VastaaPoista