tiistai 8. syyskuuta 2015

Muutosta olkkariin
Taas on uus viikko ja uudet kujeet!

Syksy saa totisesti valtavan sisustusvimman aina aikaiseksi. Niin tänäkin vuonna.
Kaikenlaista uudistusta on mielessä mutta ihan ekana käsittelyyn pääsee olkkari. Se onkin ollut aika pitkään jo samanlainen, toki kalusteiden järjestystä on vaihdeltu ja muuta pientä mutta pinnat on olleet pitkään samat. Niin ihana kuin tuo harmaa onkin, se saa nyt lähteä ja tilalle tulee jotain ihan muuta. Postauksen kuvat vanhoja räpsyjä vuoden ajalta. 
Pääsin tekemään yhteistyötä Tapettitaivaan kanssa ja heidän erittäin laajasta valikoimasta meidän olkkariin löytyi uusi upea tapetti. Vielä en paljasta lopputulosta mutta käykääpä kurkkimassa Tapettitaivaan sivuja, arvaatteko minkä tapetin sieltä meille valitsin?! 

Tapettitaivas on uuden ajan nettiportaali, jolla pyritään tarjoamaan kuluttajalle viimeisimmät tapettitrendit ja korkealaatuiset mallistot. 
Sivuilla voit inspiroitua ja löytää oman tyylisi, suodattaa hakutekijöillä itselle mieluisat tapetit, katsella isoa osaa tapeteista virtuaalisessa huoneessa ja tilata mallipalat värin/laadun varmistusta varten. Kaupan voit tehdä suoraan sivuilta tai etsiä lähellä olevan jälleenmyyjäliikkeen ja hoitaa asioinnin kasvokkain. 
Laadukkaat, johtavat päämiehet takaavat viimeistä huutoa olevat mallistot ja korkean laadun. Kymmenien vuosien kokemus tapettikaupasta varmistaa sen, että tapettitaivas.fi vastaa tuotteistaan loppuun asti, eikä kuluttaja jää yksin tapetointiasiansa kanssa.
   

Nämä mallikuvat Tapettitaivas.fi sivuilta, eiks oo upeita! Tässä vain pieni osa vaihtoehdoista. 

Palaan pian uudistuneen olkkarin kuvien kanssa :)


* yhteistyössä Tapettitaivas.fi*7 kommenttia:

 1. Vau, onpa kivan näkösiä :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus, lopputuloksesta tulee niin upeus <3 täälläkin tapetointi vimma nousee aikaajoin mutta sitten myös maalaus :) sitä pitäisi kyllä myös tehdä :)

  Iloa viikkoon <3

  VastaaPoista
 3. Innolla odottelen lopputulosta :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis olkkari! Kiva nähdä lopputulos :)

  VastaaPoista
 5. Innolla odotan, en jaksa selata tuota valikoimaa :P Varmasti jonku ihanan valitsit!

  VastaaPoista