keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Sisustusinspiksen vallassa


Viikonlopusta jäi käteen pari kassillista ihania ostoksia mutta myös mahdoton sisustusinpis ihanan kodin ja ihanien sisustusliikkeiden ideoiden jäljiltä. Ja siihen kun vielä lisätään se mitä tämä kevät saa aina aikaan muutenkin niin kyllä tekis mieli tehdä kaikenlaista uudistusta vähän jokapuolella :) Mutta mitän kovin ihmeellistä ei taida olla nyt mahiksia tehdä joten täytyy tyytyä saamaan muutoksia aikaan pienemmillä jutuilla. 
Pian pääseekin ulos riehumaan mutta siihen asti on aikaa sisustella sisällä. Suunnitelmissa on ainakin maalailla muutamia kalusteita, vaihdella verhoja ja muuta pientä..
Ostin 3 purkkia erivärisiä kalkkimaaleja reissusta, oon ihan koukuttunut niihin. 
Pääsiäisenä aion aloittaa ensimmäisen projektin, kivaa kun on monta päivää vapaata edessä. Kyllä se tuo vähän romattisempi tai ainakin runsaampi tyyli taitaa viedä taas ihan mukanaan... tai onhan se tainnut viedä jo jonkin aikaa :) 
Mukavaa pääsiäisen odotusta! 

5 kommenttia:

  1. Mitähän aiot maalailla, heti heräsi kiinnostus... mieki olen ihastunu nuihin kalkkimaaleihin, niin kivoja, kun kuivuvatkin niin äkkiä! Mukavia pääsiäispäiviä sulle ja puuhailun iloa :)

    VastaaPoista
  2. Tuollaiset blogitreffit ja erityisesti toisten kodissa vierailut ovat todella inspiroivia. Mukavia pääsiäisvapaita Sinulle, Niina ♥

    VastaaPoista