tiistai 22. maaliskuuta 2016

Voimaannuttava viikonloppuViikonloppuna meillä oli pitkästä aikaa treffit bloginaisten kesken. Edellisen kerran nähtiin syyskuussa ja siitä tuntuu olevan jo ikuisuus. Kauan ehdittiin tätä viikonloppuna taas odotella. 
Harmittaa kovasti kun yks meistä sairastui lähtöä edeltävänä yönä eikä päässyt mukaan. 
Ekat treffit oli kolme vuotta sitten Tampereella ja sinne lähdettiin nytkin, kaikkien kotikonnuilla ollaan käyty ja nyt aloitettiin kierros alusta. 
Postausta tulossa myöhemmin myös Allidaalian upeasta kodista.

Arjen luksusta nämä reissut aina on. Kun pääsee liikkeelle ihan yksin ja sellaisessa seurassa jolla on täysin samat kiinnostuksen kohteet. Sisustusliikkeessä vierähtää helposti tuntikin kun kierretään ja tutkitaan joka hylly tarkasti :) 
Herkulliset ruuat saa syödä lämpimänä ja nukkua yönsä ilman herätyksiä.

Tampereella saatiin majoittua upeaan Scandic Tampere Station hotelliin. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, rautatieaseman vieressä. Huoneissa meitä odotti kuoharit ja hedelmälautanen. 
Hyvät leveät sängyt, mukava henkilökunta, persoonallinen sisustus ja maukas ja monipuolinen aamupala saivat kymmenen pistettä. Suosittelen lämpimästi hotellia :) 

Sisustusputiikit ja kirpparit on aina reissujen yks kohokohta eikä tyhjin käsin kukaan pääse reissuilta koskaan kotiin.
Tampereella suunnattiin hyvän tuuleen puotiin josta en ollut aikaisemmin kuulutkaan. Sieltä löytyi hyvä valikoima mm. Mailegia ja Greengatea. Myös pallovalovalikoima oli laaja. Paljon kaikenalaista löytyy myös värikkäämmän sisustuksen ystäville. 


Myös Kantriinassa käytiin, se olikin jo entuudestaan tuttu paikka. Sieltä löytyy hyvät valikoimat mm. Riviera Maisonia. Pääsiäiskoristeitakin löytyi jos jonkinlaista ja pitäisipä nyt itsekkin käydä hakemassa pajunkissoja koristeltavaksi. Puodilta saimme mukaamme vielä ihanat lahjakassit.

Pari päivää hyvässä seurassa viuhahtaa joka kerta ihan liian äkkiä.  Seuraavia treffejä täytyy alkaa taas suunnittelemaan :)

Aurinkoista pääsiäisviikkoa!


*yhteistyöpostaus*

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta teidän viikonloppu :) Ja nyt on kyllä pakko päästä tonne Hyvän mielen puotiin, harmi kun vaunuilla hankala sinne mennä :( Kantriina on ihan ehdoton lemppari ja muutama kiva juttu sieltä löytyikin just pari viikkoa sit.

  Kivaa pääsiäisen aikaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin <3 ihanat ystävät <3

   Sitä samaa myös sinne <3

   Poista
 2. Upeita kuvia!

  Auringonsäteitä viikkoosi!

  -Isla

  Tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana, mikäli ehdit!
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  VastaaPoista
 3. Oi että noi teidän reissut kuulostaa kyllä niin kivoilta aina, joita jokaisen jossakin muodossa täytyisi muistaa joskus tehdä. :D Hyvää seuraa ja ruokaa sekä arjen irtiottoja! Iloista pääsiäisviikkoa myös sinne.

  VastaaPoista