perjantai 3. maaliskuuta 2017

Lomalla


Perjantaimoikat!

Niin mukava lomaviikko alkaa olemaan loppupuolella. Muu perhe onneksi säästyi taudeilta ja päästiin reissuun. Tällä kertaa matkamme kohteeksi valikoitui Tornio. En olekkaan aikaisemmin käynyt näin pohjoisessa. Lunta oli siellä ihan älyttömästi!
Pitkän ajomatkan jälkeen oltiin vihdoin perillä hotellilla, 
majapaikan ja makoisat unet meille tarjosi viihtyisä, uudistettu Park Hotelli Tornio

Huoneemme oli todella tilava sviitti joka sopiikin hyvin perhemajoitukseen. Huoneessa oli erillinen makuuhuone ja iso levitettävä sohva. 
Hotellia on hiljattain remontoitu hyvällä maulla. Hienoa yksityiskohtia löytyi, ihastelin upeita valaisia ja kauniita tapetteja. 
Aamiainen oli maukas ja monipuolinen, se on aina yksi kohokohta hotellireissuilla. On niin luksusta päästä valmiiseen pöytään. Lapsille löytyi leikkipaikka ja alakerrassa oli myös uima-allas ja saunatilat joissa käytiinkin ekana iltana. Hyviä ruokapaikkojakin löytyi samasta rakennuksesta. Me käytiin herkuttelemassa hyvät burgerit sport's cornerissa. 

Hotelista oli ihan kävelymatka uuteen rajalla kauppakeskukseen, ikeaan ja duutsonparkkiin. 
Meiltäkin kun löytyy duutsonit niin jätettiin se tälläkertaa väliin ja tehtiin päiväretki Ruotsin puolelle Luulajaan josta löytyi Leon leikkimaailma. Siellä viihdyttiinkin monen monta tuntia, todella siisti ja iso leikkipaikka. Kierreltiin myös Luulajan keskustassa, kivan oloinen kaupunki jonne ois kiva mennä kesällä uudelleen.  

Kilometrejä kertyi mittariin yli 1300, silti pienin olis jo valmis lähtemään uudelle reissulle samaan paikkaan! 

Mukava, onnistunut loma.  Iso kiitos Tornioon, viihdyimme :)
*Yhteistyössä Park Hotel Tornio*

2 kommenttia:

  1. Onpas todella siistin ja tyylikkään oloinen hotelli! Ja ihana lisä tuo uima-allas! Ihana reissu aivan varmasti!

    VastaaPoista
  2. Näyttääkin jo aika lomameiningiltä! Kivannäköinen hotelli, ja punaviini kruunaa reissun :).

    VastaaPoista