keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Onko kaiken aina pakko muuttua?!


Heh, jotenkin ei tullut nyt mieleen mitään muuta otsikkoa kuin Inkeri Ankerin lausahdus :D Ja mä oon sitä mieltä että kyllä, vaihtelu todella virkistää! 

Mielessä on aina välillä ollut kokeilla oisko ihan hullu ajatus jos olkkari ja ruokailuhuone vaihtais paikkoja. Ja nyt kun seinä purettiin välistä, sanoi yks kaverikin että huoneethan vois vaikka vaihtaa paikkoja välillä?!
Lauantai-iltana uskalsin heittää ajatuksen ääneen myös miehelle ja ihme kyllä, tyrmäystä ajatukselle ei tullut!
Ainut ongelma siirrossa oli telkkarin näkyminen toisessa huoneessa, vieläkin puuttuu langattomat vekottimet sitä varten mutta en vaan malttanut odottaa niiden saamista, oli ihan pakko jo siirrellä ja tyytyä katselemaan huoneesta toiseen menevää johtoa.  

Ja hei, eihän näytä ollenkaan hullummalta?! Telkkarikin sai uudesta nurkasta paikan mistä se ei pompi kokoajan silmiin.  Ruokapöytä on nyt vähän kauempana keittiöstä kuin aiemmin mut näissä pienissä neliöissä se matka on todella mitätön ;) 
Vaikka nämä huoneet on aikalailla samankokoiset, sopii olkkari tähän jotenkin paremmin? No ainakin nyt tuntuu siltä mut äkkiäkös nämä pyörittää taas takaisin alkuperäisille paikoilleen jos alkaa kyllästyttää. 
Viikonloppuna meillä on taas treffit bloginaisten kesken. Tälläkertaa suunnataan humputtelemaan  Turkuun ja Naantaliin. Huippu viikonloppu tiedossa, kyllä tätä onkin taas odotettu ja suunniteltu pitkään. 

Mukavaa loppuviikkoa!

18 kommenttia:

 1. Ihan kuin tuo olisi ollut aina noin ❤ Ruokailutilan kuvia odotellessa ❤

  VastaaPoista
 2. Kiva muutos :)
  kannatti veivata. Kohta nähdään <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva muutos! Ja huipun kuuloinen viikonloppu tiedossa, nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nättiä! Ja teillä on niin kauniita esineitä ja kalusteita <3
  Minuakin huvittaisi vaihdella vähän kalusteiden paikkoja, mutta meidän neliöt ei vaan anna myöten mun huville :/
  Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Höh, mäkin muutama vuosi sitten harmittelin ettei täällä pysty mitään järkkää vaihteleen! Kummasti sitä onkin vaan tullut veivailtua kaikkea ees taas :D

   Poista
 5. Kivan näköistä.Mööbliseeraus on mukavaa puuhaa:)

  VastaaPoista