sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Pieniä muutoksiaJohan ollaan vappukelit saatu! Aamulla oli taas valkea maa ja lunta tupruttanu lähes koko päivän. No eiköhän se kesäkin sieltä joskus tuu..
Täälä on vietetty rennosti pitkää viikonloppuvapaata. Pojalla oli mahatauti loppuviikosta eikä sitten tehty kummempia suunnitelmiakaan koko viikonlopulle kun oltiin varmoja että tauti käy kaikki läpi, mut onneks muut ei ookkaan sairastunu.Viime viikolla vaihtelin vähän muutaman kaapin paikkaa ja nyt taas hetken tuntuu että kamat on löytäneet paikkansa. Avohyllyjen taustaksi kokeilin laittaa liitutaulu dc-fixiä mutta en sitä sitten kauaa jaksanutkaan katsella. Onneks oli helppo repäistä pois kun kyllästyi! Samalla hyllytkin tuli sudittua valkoiseksi, kyllä raikastui. 
Fb:n roskalavalta sain tuon vanhan ikkunanpokan johon ajattelin tilata peilit. Oli pakko kokeilla sitä jo kuitenkin seinälle, peilien tilaamisessa kun saattaa kuitenkin kestää ;) 


Nyt pakataan kiuasmakkarat ja herkut koriin ja suunnataan pihasaunaan saunomaan ja viettämään leffailtaa. 


Kivaa vappua kaikille!
10 kommenttia:

 1. Teillä on aina niin nättiä ❤️
  Kivaa vappua ja tunnelmallista iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää kyökissä :)
  Oi kun kaunis patina ikkunanpokassa.
  Kivaa Vappua :)

  VastaaPoista
 3. Siellä on niin kaunista <3 ja pikku muutokset ovat parhaita, kiva järkkäillä välillä, piristää :)
  Hyvää toukokuun ekaa sinne täältä lumien keskeltä! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköistä. Hyvin toi poka sopii noinkin. Mä olen nähnyt ilman mitään, ei ikkunalasia eikä peiliä. OLi kiva niinkin, ympärillä metallitähdet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se kiva noinkin mut peilikin ois kyllä kiva :)

   Poista