sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Viikonloppu


Ihanan lämmin viikonloppu!
Tänään ollaan oltu ulkona ihan koko päivän ja nyt näppäilen vielä tätä postaustakin terassilla. Täytyy ottaa kaikki irti näistä lämpimistä päivistä kun ei tiedä kauanko tätä kestääkään. 
Mies nakuttelee tuolla tallissa sitä juttua mistä edellisessä postissa mainitsin ja täytyy sitä pitää vähän tässä samalla silmällä ;)  
Eilen oltiin tytön ja kamujen kanssa pikkuprovinssissa, siitä onkin puhetta riittänyt tänään:  Mimi ja Kuku oli niin hyvä! Pojalle toin sieltä kepit jättimäisiä saippuakuplia varten ja taikajauhetta millä kuplat pysyvätkin hetken isoina. Hauskaa puuhaa ja kuplat on tosi hienoja!
Pihaa oon kuopsutellu ja siivoillu muutenkin ja siirtäny pari puskaa toiseen paikkaan. Vielä rikkaruohojen nyppiminen on kivaa mut joka kesä kyllästyn jossain vaiheessa, siks aionkin nyt hieman karsia noita kukkapenkkejä..


Sisällä riittääki sotkua kun siellä käydään kesällä vaan kääntymässä. Sohvan suojaksi heitin ison valkoisen lakanan jonka saa kätevämmin pesuun kuin päälliset ja se kuivuukin äkkiä. 
Harja ja kihvelisetti on myös toinen ihan must kun imuria ei jaksa kaivella niin usein esiin, ainakaan jos ja toivottavasti kun kesällä on tosi lämmin.. Ipanoiden mukana kulkeentuu kyllä ihan järkky määrä hiekkaa ja muuta moskaa! Nyt alkaa ilma sen verran viiletä että täytyy siirtyä sisätiloihin ja valmistautua taas arkeen. Ei tässä enää montaa päivää ole töitä ennen kesälomaa :) 

Mukavaa viikkoa!4 kommenttia:

 1. Ihanat kelit on ollut. Sama homma että sisällä käydään kääntymässä ja pian ulos. Ihana kesä! Mukavaa lomanodotusta!
  Katja -willalemmelle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ah, niin hurmaavat kuvat jälleen <3
  On kyllä todella ollut ihanaa tämä lämpö ja kesän tuntu! Mulla vähän sama, että ei millään jaksaisi noita rikkaruohoja nyppiä ;). Nyt onkin mietinnässä jotkin kauniisti kukkivat pensaat aidan pieleen. Voi teillä alkaa jo ihan kohta loma! Ihanaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos !
   Joo just jotain kukkivia pensaita ois kiva saada, valkoisilla tai vaaleenpunaisilla kukilla <3
   Joo enaä 8 työpäivää! Jaksaa jaksaa :D

   Poista